Sunday, September 5, 2010

dear miss N, gotcha this :)

too many time i told n message u that i don't fight with u. no more war, no more arguments between us. then better i silent. i already say a apologise. walaupun sebenar nya kau yang salah, tp tk minta maaf, aku malas amik kesah. sbb aku pernah kate, kalau mslh ni berpunye dr aku, aku minta maaf. aku dah bg msg2 dulu. tp apa kau ckp ? "dalam mimpi aku akan mx maaf dkt kau" such a BITCH UR WORDS babe :). aku malas nak kecoh2, tk update status pasal kite gaduh dkt wall aku mase kte start war in 15 july 2010, kau minta aku jgn ggu kau, sbb kau nk rehat kn otak kau. jd aku follow. aku diam, tp nmpk nye, byk sgt "dosa" kau buat . aku tk mengumpat kau sikit pon dkt staff sini, dkt kwn2 aku. bile org tny sama ade kte gaduh, im just silent. tp apa kau ckp dkt mcik sini? u'r making up a shit story about me! then isoke, aku tahan. sbb aku mls nk amek tahu. tp makin aku diam, kau pijak kepala.

engat lg yg my mom call u? ask u why we start this war? what u told her? " saya tahu anak macik tk suka saya" . then my mom said " kalau batul gaduh, cubalah berbaik, klau anak macik salah, jgn crite keburukan dye kt org lain". tp esok nya, bukan main DARING kau ye, msg mak aku " saya malu anak macik tangking saya depan org ramai , dye ingat saya tk ade maruah? " bukan maen berani kau msg n involve kn parent aku dlm ni, jgn smpi aku buat benda yg sama.

dekat cini aku nk ungkit balik !" saya tahu anak macik tk suka saya", aku tk suka kau ? YES I AM ! sebab ape?

1 : kau selalu rase yg diri kau PERFECTO!

2 : kau rase org lain yg patot minta maaf dkt kau walaupun kau yg salah

3 : kau tk pernah rase diri kau salah, walaupun sekecil ZARAH !

4 : kau tk rase n tk pernah paham hati kawan2 kau [walaupun aku terpkse berkawan dgn kau dulu]

5 : kau rase org laen akn syg kau [walaupun dorg sbnr nye bodo , memilih org yg luaran baik, tp dalamn berulat!]

kau menyesal kawan dgn aku? AKU LAGI MEYESAL.

kau salahkan aku sbb LI kau jd tk betul ? n kau kte kau bodo sbb ikot aku? YES U'R! IF U'R ENUFF BRILLIANT, Y U NOT SURVIVE UR SELF IN 1ST STEP U DO?

kau kate aku kaki gaduh? YES I'M! TAPI AKU AKAN SHOOT ORG YG SHOOT AKU DULU. PPL MESS WITH ME, SHIT I WILL PAY BACK.

kau kate aku tk ramai kawan sbb prangai aku? WATCH UR TOO! THEN NAIMA, LIA, N MANY OFF MY BELOVED FRENS , STILL PROTECT ME, SUPPORT ME, ITU BUKAN KAWAN?

aku pon tk suka cara kau mengaku diri kau BAIK? OHH PLEASEEE! ORG BAIK TK AKAN MENGAKU BAIK. KNP KAU KATA DIRI KAU BAIIK EK?? OHH I KNOW, SBB KAU TAK :). KAU CKP PADA ORG YG KAU BAIK SBB KAU TK NK DORG AGGP KAU JAHAT :) U'R GOOD ACTRESS DUMP :)

aku tekan kan dekat sini BITCH! aku berkawan dengan org , aku jd diri aku. org nk trime aku atau tk sbb prangai aku, thats they problems. u can be with me, but if not enuff to stand with me, so BACK OFF !. atleast, aku tk jd HIPOKRITO macam kau !

kawan dgn org, tunjuk manje kau yg macam kucing HANJING uh! dgn lelaki, TERGEDIK2 ! kau ingat semua jantan kt poli ni suka gedik kau uh ? OHH GOSHH la bhai! mirror ur self ! u'r totally not good to judge me.

i write this note, sbb aku rasa kau dah melamapau, aku diam2 bkn maksud aku takut dengan kau.

TAK PUAS HATI, FACE TO FACE ! saying back, that's COWARD!. jgn jd BODOH.

kau muak dgn aku, AKU LAGI JIJIK DGN KAU! LIKE WANT TO SPIT FRONT OF U!

sebenarnya, kau tk tahu lg sape yg tk suka dgn kau :) sbb tu kau rasa selamat skrg. once u know, u will sad dear :'( AHAHAHAHA.

hentikan semua game kau, sebelum aku hilang kawalan. skrg aku tk face kau lg sbb parents, kawan2 aku yg tk bg. dorg ckp " buang masa lah layan org macam die. biar kan je". jadi aku diam kan diri. but once a time, i get explode, my mind can't controlling, u'r FINISH :). that time kau akan tahu aku siapa, aku sabar, bukan bermaksud aku bg kau waktu utk buli aku

aku dah tk kesah hilang kawan kalau kawan tk reti nk hormat kita.

malas aku nk type lg, n bercrite pnjg lebar lg pasal ur weakness? ohh biar yg lain2 aku simpan, sbb aku tahu nak buat apa :)

lastSay : utk bdk2 yg tau WAR ni, then korg telah pon bace notes ni, n korg pon knl dye, dan nak bgtau dye pasal notes ni, WITH PLEASURE, DO :) . but keep it secret when u already told her, coz once iknow who the hell say it, u will get the same revenge :) nak copy n paste pde dye pon tk pe. but THIS IS A 2ND WARNING TO U "N", kalau masuk kali ketiga, :) u knows what gonna happen.

hope u enjoys . daa`


thank you for reading. xoxo

mine memory ♥