Saturday, November 13, 2010

about you ♥

saya tak sangka kita akan pergi sejauh ni :)
awak terlampau lembut pada say :')
bukan "nyah" okay, but paham2 sendiri laa, ngee :D
walaupun awak muda, tapi awak matang :)
tapi saya plak yang macam budak-budak :(
awak kisah ke? :)

aritu kite gado, tapi awak pujuk saya elok2, sbb kan mase tu saya baru jea lepas break dgn ex saya, yelaa sape tak sedih, da genap sebeluan, then hubungan tu hancur macam tu :(, tapi awak yang tenang kan saya, dengan text awak ---->

"b tau b slalu wat bby mara..tp b nk syg tau yg b 0nly love syg je..i l0ve u so much syg..mmuaah..b xnk te just 1 m0nth..b nk slamenye..b x nk losing syg.."

alololo so sweet :')
SWEAR TO GOD, that time my tears come out :)
hee thank you Amor`

then awak ingat tak masa saya betul2 takot nk test driving, semangat ape awak bagi --->

"syg..gdluck..bnykkn bismillah..k.love u.."

ehehe, sampai kan saya tengah drive pon, saya ingat awak tau :D *blushing

saya harap kita kekal macam yang AWAK & SAYA nak :)

saya akan jaga hubungan ni seelok-eloknya :)

I ♥ You Fizawan Zulhilmy :)

p/s : tapi awak jgn laa 'nakal' sangat :D


thank you for reading. xoxo

mine memory ♥