Friday, November 26, 2010

first meet

okay, i know i *gedik (tak lah sgt)
i'm a WORST gf maybe (alaa lagi byk gf lagi trok okay)
like you keep saying when face to face " garangnye muke sayang, senyum laa ciket ".
alaa, tu sengaje je wat muke ( dalam hati kalau bole nk tunjuk gigi :D )

TAPI !
kenape u *kutuk i ? KURANG ASAM punye bf =.=
memang i touching dgn u, yelaa takot u akan TINGGAL kn i,
sebab perangai i.

tapi baby, one u should know ...
even kte baru lg, tp care u protect i,
jaga i,
sggup anta i balek,
that make my mad GONE. ( tapi bukan semua okay! )

mungkin mulut u pki lepas, tp nk buat mcm mne ,
redha jela ( bukan semua PERFECT ).

oh yeah! next time bole buat lagi mcm ni -->
nak pergi T.S,
sedangkan bole turun kt IMBI,
tapi u sggop soh gf u ni berjalan,
turun Bukit Bintang,
BERJALAN.
nice job baby :D

i hope our relationship not just for one months,
one years,
one ape2 jela,
but insya'Allah kekal ( tu pon klu u nk )

so, the conclusion, I AM HAPPY WITH YOU

P/S : jangan lah jadi sengal sangat okay baby? kalau i nangis, u jgk payah :)

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥