Wednesday, November 3, 2010

heyy . :).
harini, saya happy balek. sebab ape? sebab awak la :)> awak call saya tadi. 8.58pm :).
selama 3 hari saya sengaja tak contact awak, tapi akhir nya , awak rendahkan ego awak, & call saya :).

tapi.....
hrm ape lg eh yg perlu saya katekan lagi?
sikap dingin awak memang tak kan pernah berubah eh ? :"(

saya tahu, awak tak rindukan saya.
saya tahu, awak cuma terpaksa contact saya.

awak, kalau lah awak boleh masuk dalam hati saya,
walaupun seminit,
sanggup tak awak rasa apa yang saya alami?

awak buat saya macam bukan sapa2 pade awak,
hrm.

awak,
awak tahu tak?
setiap malam saya menangis pasal awak :'(
saya rindu nak dengar awak kata "baby, dah lah, jgn menangis lg. bie tk bole tgk baby nangis. bie rase nak nangis skali".
tapi sekarang..............
awak tk ckp mcm tu pun bile saya nangis :'(
awak biarkan saya menangis,
kenape awak?

ashraf,
saya rindu sangat nk dengar ni
'' I Love You"
awak tahu tak?
bile saya dengar ucapan ni sendiri dr mulut awak,
saya rasa,
itulah semangat paling bermakna dlm hidup saya :')

tapi sekarang.........
awak dah tak ucapkan kata2 tu :'(

tak pe lah awak,
kalau awak rasa saya ni membebankan awak,
saya rasa lebih baik saya diam.

p/s : sumpah I rindu kan you yang dulu, please come back to me :'(

mood : hopefully

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥