Sunday, November 21, 2010

you melt my heart

semalam saya gaduh dgn die. niee yang kt sebelah ni :D.
nk tau sebab ape?
yelaa :( da lame kteg tk wc, kate nk wc pkol 3am.
tau tk saya ni tggu die punye laa lame :(
nak call, kdt lak tak de, adoii :/
then tggu jela die text or call, tp tak ade gak.

so dipendek kan cite, saya pon MELETUP

tp tetbe die call
MINTA MAAF
urhh ! setiap kali die minta maaf je
SUMPAH doe ! hati yg tengah membara ni, mesti jd cool.
nk tau knp?

senang je teori yg Dia kt atas tu bg :)

1 . klu seseorg tu NEGATIF, partner die mesti cube jd POSITIF, barulah ade tolerate :) *tp pernah ke aku tolak ansur an die ? :( ouch ! bad gf i am -.-

2 . klu partner kite tgah mara, maki kite (*tp ak tk penah lg maki die kaw2 ), so salah seorg kne lah BERSABAR walaupun dalam hati ni Tuhan jea tau doe !

3. A BIG BIG SIMPLE FORMULA : perempuan wlu semarah mne pon pde psgn nye atau teman atau kwn laki nya, tp klu LELAKI tersebut mudahh meminta maaf && mengaku kesilapan + dgn ayat bunge2, FOR SURE babe ! perempuan tu cair ~! HAHA

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥