Sunday, February 6, 2011

signature please :)


haa ! comel tak my signature?:)
maklum lah tak ade keje kan tengah2 ari ni, so wat la ape2 yang dapat mencantik kan blog ni :)
nanti za akan wat lagi banyak bende baru :)
now im still learning :)

btw nak bgtau, knp signature tu name "MISSZARA" ?
okay bia saye terang kan yea :)
"MISS" tu biasalah kan utk cik :)
yang "ZARA", haa ni yang best ni :D
okayy macam yg korg2 tahu, korg pggl za "RAJA ZATUL" kn?
okayy , tp satu hari ni, ade laahh cousin za yg pemurah hati nk tuka name za :D hahaha LOLX.
die kate, "apa kata kite gabungkan nama ZATUL & RAJA jadi satu?"
then za ckp , " how?"
die kate, "alaa, ape susa amek pangkal je, amek ZA dr ZATUL then amek RA dr RAJA" :)
jadi la ZARA :)
unik kan :) taw da :D hehe.
okayy lahh za ade keje sikit, btw tk sabar nak tggu mlm ni taw, kenape? adalahh :D
tggu for next entry okayy :) daa


thank you for reading. xoxo

mine memory ♥