Tuesday, May 10, 2011

orang tak tahu malu eewww !




haaa, ada gilaa hebad cite wa mau kasi taw sama lu olang.
dlm hidup lu olang kn, penah tak jumpa sama manusia yg berlagak baik?
sombong?
poyo?
bagus?
haiyooo tipu la kalau kata talak penah maa.
ni haa, wa mau tunjuk sama lu olang,
pelempuan yg manyakk poyo tahap ****

dulu kan, ini pelempuan add gua di facebook, katanya dia mau bekawan saja.
tp lu olang taw ka?
ini pelempuan, tny wa macam2 woo.
nk taw pasal apa?
pasal kerabat wa maa.
haiyooo manyakk masalahh >.<
wa jinis talak suka mau cita sama olang lain mengenai family2 wa.
itu PRIVACY kita kn?
haiyaa lu olang pon paham,
tp ini pelempuan talak paham woo.

nti haaa waa kasi bukti.
wa update status pasal bf wa, ada kawan pelempuan dia mengedik woo sama bf wa,
so wa naik hangin! wa marah2 dkt status wa.
tp ini pelempuan yg manyakk kecohh bg cmnt,
wa tk layak mencarot?
haiyo dia bole tibai berceramah lg.
ini tk bole jadi wa kata dlm hati,
so wa pon bagi inila dekat wall die sblm wa 'UNFRIEND" dia.

click untuk tumbesaran :)





haiyoo boleh plak satu poli sama wa! fack off betol lah






haa yg ini plak sala satu cth yg dia mmg memilih dan perasan bagus yg dia layak berkawan sama anak org bangsawan! perghh mcm hampeh











thank you for reading. xoxo

mine memory ♥