Tuesday, February 14, 2012

what should I describe you? :)

Saya sgt gembira sbb dpt contact awk blk :) 
klu bukan sebab awak nak saya update pasal awk pon, sy akan buat :)
cuma masa tak mengizinkan.
saya rindu masa kite :D
hihi
*mengada lak*

awak,
dulu masa kite coup,
awak salu bg saya lagu yg similar dgn relationship kite.
lawak yg bole buat sy gelak,
words yg tidak pernah menyakit kan hati sy 

tapi....

setahun lepas tu awak hilang :(
tp lps tu awak dtg blk :)
i feel great, and wanna loncat2 :D
hihi
*mengada lagi*

awak,
sekarang awak mcm da lain :)
awak lagi pandai nasihat kan sy,
awak lagi pandai berkata,
awak lagi pandai buat usus sy terbelit,
&&
awak ajar sy doa tidur
*okay, ini mmg pelik, tp korg xbole rsee pon ape perasaan aku bila ada laki buat mcm ni -.-'' : cover malu*


klu bole (KALAU BOLEH lahh) sy taknak awak hilang lg :')
itu yg sy harap .

ini je luahan zatul buat masa ni :) see soon <3

psst psst : I'm still shocking about the wonderful propose ***** :) cant wait to see you :)



mood : hoping 

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥