Wednesday, July 25, 2012

Tentang Rasa

Lama tak tulis dalam bllog yang bersawang ni, rasa rindu pula :D tapi keadaan tak mengizinkan aku nak update pula >.< busy study, masalah HATI lagi, sakit lagi, macam2.semua datang sekali ohh @.@ pening nyaa

sekarang dah masuk bulan Ramadhan :) seronoknyaaa! nak raya hihi. (kenapa aku kena tulismcm budak darjah satu dapat kertas kajang ni >.<) okay cerita lain ! (kau dah matang lah Zatul! =..=)

Sebenarnya, tak ada apa nak cerita, cuma tibe2 je aku teringat dia.

haiyaa zatul, itu org haa, kamu sudah mau lupa, pasai apa mau ingat lagi maa? itu kamu punya hati tarak sakit ka?


:) rasa mcm seronok pula kan aku ni sengaja sakit kan hati aku? :p
(cuba nak senyum ni)

aku memang nak lupakan dia, tapi aku masih teringat tentang dia. (nahh sebab tu tajuk kat atas Tentangg rasa! ) entah apa lah aku mencarut ni =..=

haih, 4 mggu lepas aku dah block kau, dan aku deactived facebook sementara tapi semalam aku unblock kau. bukan utk kau senang cari aku tapi utk aku tengok DP kau :) walupun aku tak dapat tgk semua (sbb kau hide all >.<'') dpt tgk DP kau yg ada gmb muka kau pon da lepas rindu :') ececehh, jiwang pula bulan puasaa ni haa.

Rinduunyaa nak tgk muka kau
nak cakap dgn kau
nak berbual dgn kau
nak bertekak dgn kau
nak kenakan kau
nak buat kau marah
nak kejut kau
nak marah kau
nak jaga kau
nak sayang kau. (opss sayang? terlepas pula >.<)

dan aku rindu 26/6/2010 :) tapi kenangan lahh Zatul. kau nii. (sangat lembab)

tahun ni baju raya aku warna Merah. kau? buat sama2 taw2 :D hihi
yelaa, dlu mse raya, kan kite dah janji nak buat bju raya sama2 :) warna putih. tapi tak jadi pon, sbb family kau nk color lain. tapi takpe, nanti kalau kita "pergi", kita pakai color putih juga kan? :) masa tu aku dgn kau dah sama taraf :) cuma amalan yg membezakan. :)

kau, kau rindu aku tak? (tanya kat diri sendiri)
TAK?? OMG ! aku syok sendiri laa ni >.< hohoho

150 JUTA KALI aku tanya pun kau tak mampu jawab kan :)
sebab ... :)

Aku tak nak tulis byk sgt, nti aku jual cendol (bak kata kawan kau hahah)
aku harap kau sihat :) tak kalau kau tak baca entry ni, aku saja tulis. nti kalau aku rindu, aku bukak dan baca entry  ni balik hihi. :D teeet

k Salam Ramadhan <3
thank you for reading. xoxo

mine memory ♥