Friday, December 10, 2010

h.e.a.r.t dialog :)

HATI : haish, apelah dalam fikiran awak tu cik zara ?
Zara : hrm entah lah awak.
HATI : kenape ni? cube crite, nti awak akan cool :)
Zara : hrmm saya rase mcm kehilangan lah awak :(
HATI : kehilangan? sebab ape syg?
Zara : hrmm entah lah awak. hati saya ni mcm sakit jea :'(
HATI : ishh ni da parah. cube habaq mai sapa yg buad tu, biaq cek cari dia ! =.=
Zara : hrmm awak, saya rindu die la :( saya nak bagitau ni, tp takut =,=
HATI : takot? rindu? sapa?
Zara : alaa awak ni pon. awak tu HATI saya , takan awak tak tahu.
HATI : hrmm ohh *** ehh?
Zara : hrmm yelaa, yg *** uhh. mcm ne ni awak? saye ni sakit ni.
HATI : angau la ni? HAHA
Zara : alaa bukan angau la. saya da trime da ape yg terjadi. tp tk sala kan kalau saya rindu dia?
HATI : mmg la tk salah sayang Zara, tp cube hang pikiaq balik, die rindu hang ka? terpikiaq kan hang ka?
Zara : hrmm awak ni HATI buad saye sedih la :(
HATI : laa saya cakap bende btol. saya tk nak awak mengharap pade pungguk yg dah pergi.
Zara : tapi saya tk mengharap pade die daa.
HATI : then awat nya hang rindu dia?
Zara : hrmm saya cinta dia lagi :(
HATI : HAAA?! oh my GOSH ! shit thing you talk ! sudah2. u tga mmpi ni !
Zara : hrmm tkpelah. awak tk kan paham :(
HATI : look Zara, bkn saya tk nk paham, tp saya SENGAJE tk nk phm. awak da besa. da mmpu pk .
Zara : hrmm baiklah. awak jgn tggl kn saya tau !
HATI : saya ni HATI awak, mustahil saya akan tinggal kn awak baby :) Zara : janji tau? <3
HATI : janji darla. saya akan jaga awak even ramai laki di luar sane akan SAKIT kn SAYA (hati) .
Zara : hrmm thanks HEART :)
HATI : welcome LOVE :)

p/s : even i always show my mad towards you everydays, but deep inside my smooth heart, you're the one. but when you already break my heart, i'll remember till end of my life. :")

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥