Sunday, December 19, 2010

Ashraff Idka :)

oke.
pejam celik pejam buka ;p ktrg da nak hampir 7bulan :)
yeahh mmg sblm ni saya ade cpl dgn dorg lain, tp i CAN'T stick with them.
cume die ni je yg paham saya ;p
wahh3 :D

sayang,
saya tak tahu awak bace blog ni atau tak.
tapi kat sini saya nak wat pengakuan
yang saya memang byk berterima kasih pade awak
sebab....

YOU LIGHT MY LIFE WHEN ITS COMES DARK

YOU ALWAYS BESIDE ME WHEN I'M IN CONFIUSING

YOU ALWAYS MAKE ME LAUGH TILL MY HEART WANNA BLOW UP WHEN IM SAD :)

YOU COME TO ME AND DESTROY ALL MY SADNESS :)

this is how im FALL for you without you know :)

baby,
saya mungkin TAK cantik macam dorg
saya mungkin TAK gempak macam dorg
saya mungkin TAK kuat macam dorg
tapi saya nak awak yang jaga saya :)

this is really sincere with my lil heart :)

Labels : romantic

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥