Thursday, February 17, 2011

FAV collection !

haa entry yg lepas, saya ada kate nak tunjuk kasot yg fav saya kan?
TADAAA ...... !!
ngeh ngeh ngeh,
tak lah cantik,
tapi rasa selesa :)
and sayang gila ahh kat dorg !

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


ni kasot yg aku paling sayang tahap cipan ah!
ni lah kasot paling mahal pernah aku beli,
ni lah kasot yg aku beli pavillion with my family,
ni lah kasot yg salu aku pki utk pergi DINNER shaja !
haha.
tinggi dia tak mana pon,
4inci :)




|

|

|

|

|

|

|

|

haa ni plak very the vogue kan? haha
aku pki kasot ni bila ada function tertentu sahaja :)
syg nak pki.
aku beli kasot ni,
time tu beli dgn musuh aku, urghh!
time tu tgah baik kan, haha.
sume nk sama.
now "kau" bole blah laa terr. :D

|

|

|

|

|

|

|

|

|

kasot yg simple ni plak , kasot aku pergi kerja :)
tak tinggi,
tak rendah,
tapi mampu buat tergelecek gak la :D

p/s : time kawen, aku nak setiap hari kasot berbeze :D

thank you for reading. xoxo

mine memory ♥